Izjave strank

KIN d.o.o. je sigurno eden boljših računovodskih servisov v Sloveniji. So tretji računovodski servis s katerim sodelujem in osebno sem z njimi najbolj zadovoljna.
Delo je vedno opravljeno v dogovorjenem roku, računovodkinje so zelo prijazne, komunikativne, predvsem pa vedno pripravljene pomagati. Ne glede na to, koliko dela imajo, si vedno vzamejo čas, da ti priskočijo na pomoč. Ni se mi še zgodilo, da bi katera od njih kdaj bila slabe volje ali nepripravljena pomagati.
Z računovodskim servisom KIN sem zelo zadovoljna in bi jih priporočala tudi ostalim podjetjem oziroma strankam.

- Vila As d.o.o., Ljubljana

Podjetje KIN d.o.o opravlja za ARHEJ celostno storitev s področja računovodstva in poslovnega svetovanja vse od leta 1998. Vodi poslovne knjige našega podjetja in skrbi za tekoči poslovni arhiv.
Moje osebno mnenje je, da je v 15-letnem sodelovanju, ki ves čas temelji na velikem medsebojnem zaupanju, stkana čvrsta poslovna vez. Prepričala nas je strokovnost storitev, ki je vzdržala vse inšpekcijske preglede. Zaposlene uslužbenke pa so nas tudi z nesebično podporo navadile, da za vsako dilemo s knjigovodskega/davčnega/delavno pravnega (in še katerega) področja ne izgubljamo časa in vemo, kje poiskati ustrezno pomoč.
Verjamem, da imajo tudi drugi naročniki podobne izkušnje in želim, da bodo tako kot mi tudi vsi novi naročniki delili naše izkušnje!

- mag. Matjaž Novšak, direktor ARHEJ d.o.o

Z računovodskim servisom, ki ga za nas opravlja podjetje KIN.si smo izredno zadovoljni.
Glede na to, da smo v fazi izvajanja sanacijskih ukrepov in smo poleg tega dolžni lastniku hit d.d. Pošiljati veliko podatkov, tabel in poročil, smo zelo odvisni od dela računovodske službe. Pri tem delu so v KIN.si več kot učinkoviti in natančni, zato ne razmišljamo, da bi imeli računovodstvo v podjetju.
Poleg računovodskih uslug nam KIN.si nudi svetovanje in pomoč na finančnem področju in pripravi raznih razpisnih dokumentacij.

- Boris Kravanja, direktor HIT Bovec d.o.o

Grajska ploščad d.o.o. je s storitvijo računovodskega servisa KIN zelo zadovoljna. So strokovni, natančni in hitro odzivni. Računovodkinje so prijazne in zmeraj pripravljene pomagati.
Za nas je ekipa računovodskega servisa KIN najboljša.

- Grajska ploščad d.o.o., Ljubljana

Z računovodskim servisom KIN sodelujemo vse od našega začetka poslovanja. V dvanajstih letih smo sodelovanje nadgradili, vzpostavili zaupanje, dve od najpomembnejših kvalitet pa sta odzivnost in zanesljivost ob situacijah, ko je potrebno pridobiti takojšnje računovodske informacije za poslovne odločitve.

- Sipro inženiring d.o.o., Krško