KIN – manifest

Kreativne inovativne storitve za podjetja izvajamo od leta 1989 po sledečih načelih:

 1. Nismo priučeni svetovalci niti akademiki, smo izkušeni vodstveni delavci z dolgoletnimi izkušnjami v državni upravi, v velikih in malih podjetjih, neprofitnih organizacijah ter pri vodenju lastnih podjetij.
 2. Vemo kako se ustanovi in zažene podjetje in smo pripravljeni pomagati drugim, ki si želijo ustanoviti in razviti uspešno podjetje, ki temelji na zadovoljnih strankah.
 3. Prepričani smo, da je velika razlika med tem, kako zelo dobra podjetja izvajajo svoje storitve in med tem, kako večina podjetij izvaja svoje storitve. Naše poslanstvo je, da z zelo dobrimi storitvami pomagamo podjetjem postati najboljši.
 4. Uspehe merimo po temu, koliko prispevamo k temu, da se lahko učinkovito spopadete s svojimi izzivi in problemi s katerimi se soočate. Naše vodilo je: problem je priložnost, zato jo izkoristimo.
 5. Z vami vzpostavimo odnose, ki vam zagotavljajo, da se počutite kot da ste našli zaupanja vrednega prijatelja, ki resnično skrbi tako za uspeh vašega podjetja kot posledično za svojo kariero.
 6. Z izzivi in problemi podjetništva se ukvarjamo že več kot 25 let, dobro poznamo probleme, ovire , priložnosti in prednosti mikro, malih in srednjih podjetij. Na osnovi praktičnih dobrih in slabih izkušenj v in z različnimi podjetji, različnih branž, vam lahko ponudimo storitve in pomoč, da boste tudi vi uspešni.
 7. Vsi uživamo v uspehu, ki prihaja iz tega , da delamo za uspešna podjetja in smo prepričani da je pomembno, da s svojim prispevkom prispevamo tudi k uspešnosti okolja, kjer delujemo.
 8. Za delo v vašem podjetju angažiramo naše in zunanje najboljše strokovnjake s katerimi vam lahko prispevamo ne samo k trenutnemu temveč tudi dolgoročnemu uspehu.
 9. Vsi imamo celovit, enovit in enoten pogled na vsebino storitev, ki jih podjetje potrebuje, da je uspešno in učinkovito. Vsak izmed nas je povezan s celotno ekipo, tako da vam lahko vsak na enem mestu v enem stiku zagotovi vse pričakovane rešitve in storitve.
 10. Za nas so pomembni vsi nivoji podjetja, zato zagotovimo stike in ustrezno podporo in pomoč vsem strukturam od direktorja do najnižjega operativca.
 11. Naši nasveti so vedno strokovni zato prevzemamo odgovornost in dajemo 100 % garancijo na kvaliteto storitev. Do strank se obnašamo tako, kot bi želeli, da bi se drugi do nas, če bi bili stranka. V vseh primerih pričakujemo zelo dobre rezultate in delamo tako, da resnično in pozitivno vplivamo na rezultate vaše podjetniške dejavnosti.

Stik z nami: info@kin.si