Pogosta vprašanja

To so nekatera od bolj pogostih vprašanj, ki smo jih dobili od potencialnih strank, preden so se odločili za nas:

Ali je vaš prvi obisk brezplačen? Da. Ta nam pomaga, da spoznamo vaše poslovanje in računovodske evidence in smo vedno veseli, da vas lahko obiščemo brezplačno, da skozi razgovor ugotovimo, kaj lahko storimo za vas. Če vam je ljubše da nas obiščete, nam ustreza tudi to.

Kako hitro se lahko odzovemo z osebnim obiskom? V 24 urah.
Ali so stroški sodelovanja z nami visoki,glede na to, da ponujamo veliko dobrih storitev? NE, nudimo fiksne pristojbine, povezane z vrednostjo tistega kar ponujamo. Nismo vedno najcenejši in kot pri mnogih stvareh je najcenejša storitev na dolgi rok pogosto najdražja. Kdor kupuje najceneje ponavadi kupi dvakrat. Nudimo odlično vrednost za tisto, kar počnemo. Cene določimo vnaprej in ostanejo fiksne za dogovorjeno obdobje, tako da vedno veste koliko vas bo storitev stala.
Ali vaše fiksne cene veljajo več kot eno leto?Ali nam boste v drugem letu zaračunali več? Ne dajemo nizkih ponudb zato, da bi dobili naročilo. S strankami želimo vzpostaviti dolgotrajen odnos in zaupanje, da bomo to kar smo obljubili tudi naredili. Želimo si, da so naše stranke zadovoljne z nami in temu primerno tudi ravnamo. Jasno povemo kaj pričakujemo, to je pošteno plačilo za pošteno vrednost. Včasih lahko obstajajo razlogi , da obseg dela preseže pričakovani. V tem primeru skupaj s stranko po preteku leta pregledamo dejansko stanje in se dogovorimo o višini fiksnega pavšala za storitve v naslednjem letu. V primerih, ko je jasno, kaj se bo delalo v naslednjih letih, lahko zagotovimo fiksno ceno za več kot eno leto.
Kako naj vem, da boste izpolnili svoje obljube? Zagotavljamo vam 100 % garancijo na fiksno ceno in dogovorjeno vrednost storitev. Če boste menili, da nismo opravili storitev za katere smo se dogovorili, boste plačali le toliko, kot boste menili, da je izvedena storitev vredna. To je obojestransko pošteno.
Računovodske storitve potrebujem samo za izdelavo zaključnih bilanc.

Ali obstaja potreba, da se vam javim že med letom? Prej, ko se začne davčno in poslovno načrtovanje bolje je. Mi vam lahko pomagamo načrtovati in pripraviti načrt za prihodnost, ne le izdelati poročilo o preteklosti. Rana ura zlata ura, pozna ura podjetnikov grob.
Če začnemo sodelovati z vami, ali se nam boste posvetili in zagotavljali hitro odzivnost? Da in da znova. Na vse klice in sporočila in vprašanja vam bomo odgovorili najkasneje v 24 urah, če ne prej.
Ali mi lahko pomagate pri rasti mojega posla, zmanjšanju stroškov in prihranite pri davkih? Imamo široko paleto storitev z dodano vrednostjo, usmerjene v korist strank in njihovih podjetij. Naše davčno svetovanje je odlično in vam omogoča, da boste plačali pravno veljavno samo toliko davkov, kot je potrebno.
Je enostavno zamenjati računovodstvo in zakaj bi ga zamenjal? Če ste nezadovoljni s svojim sedanjim računovodjem razmislite o zamenjavi, zamenjava je zelo preprosta. To je lahko tako enostavno, ko se odločite za nas, samo pisno obvestite svojega dosedanjega računovodjo in mi z njim uredimo vse v zvezi prenosa.

Naslednji korak:
Pokličite KIN.si d.o.o. danes na 031 601 680 in se dogovorite za prvo brezplačno svetovanje , pišite na info@kin.si ali kliknite tukaj izpolnitev obrazca.